Horgászversenyt hirdettünk iskolánk tanulóinak 2018. június 3-án vasárnap, a Böhönye - Nagybajom között található Pósa - tavon. 19 versenyző nevezett előzetesen a versenyre.

Az előző napi fogások sajnos nem túl sok jóval kecsegtettek, de ennek ellenére minden versenyző és kísérője nagy reményekkel kezdte a versenyt. Sajnos jöttek - mentek a frontok a versenyzők feje felett és az ezzel járó légnyomás különbség megzavarta a halakat és a kapókedvüket... Iskolánk tanulóin kívül, Böhönyéről érkeztek hárman, és egy első osztályos tanuló is versenyzett Somogysárdról. 

A 8 – 11 óráig tartó verseny nagyon szoros eredményt hozott. Minden résztvevő kisebb - nagyobb élményekkel, de mindenki ajándékkal térhetett haza. Az első hat helyezett kapott díjat. A megközelítőleg 60 ezer Ft értékű ajándékból minden versenyző részesült. A harmadik helyet Pékó Áron első osztályos somogysárdi fiatalember szerezte meg, a második helyezett Demes Kornél lett Böhönyéről, míg az első helyen a böhönyei Kiss Barnabás végzett. Gratulálunk a győzteseknek!