Iskolánk tanulói Területi Tollaslabda Diákolimpián vettek részt 2019. február 15-én

Nagy küzdelmek után januárban a megyei diákolimpián 3 tanulónk, Mátyás Martina II. helyezettként, Györkös Luca I. helyezettként, és Katona Fanni III. helyezettként szerzett indulási jogot a Területi Döntőben való indulásra, ahol a cél már az Országos Döntőbe jutás volt.

A Pécsen megrendezésre került versenyen továbbra is szép, eredményes játékkal mindhárom versenyzőnk Martina és Luca 2. , Fanni pedig 3. helyezést elérve továbbjutott az országos döntőbe.

Gratulálunk a versenyen elért szép helyezésekhez, további sikeres játékot kívánunk az Országos Döntőre, amely 2019. március végén kerül megrendezésre Vácon a városi sportcsarnokban!

Tanulóink Országos Tollaslabda Diákolimpián szerepeltek 2019. március 29-30-31-én Vácon

Eredményes játékával három tanulónk is továbbjutott az országos tollaslabda diákolimpiára, miután a megyei, majd a területi diákolimpián is dobogóra álltak.

Az országos versenyen, Vácon, amely igazán nagy kihívást jelentett, csak ketten, Mátyás Martina II. korcsoportos, és Györkös Luca III. korcsoportos tanulóink képviselték iskolánkat, ugyanis Katona Fanni sajnos sérülés miatt nem tudott velünk tartani.

A versenyen kitartó játékkal a középmezőnyben, 14. helyezést megszerezve végzett Luca, Martina pedig a 28. helyet szerezte meg.

Gratulálunk a versenyen elért szép helyezésekhez, további sikeres játékot kívánunk tollaslabdázóinknak

Heni néni