Tisztelt Szülők, Gondviselők!
Tájékoztatjuk a tanulókat és a szülőket az elkövetkezendő időszak feladatairól, a digitális oktatás rendjéről. A diákok elektronikus formában - Facebook Messenger vagy Kréta rendszer - kapják meg a tananyagot az osztályfőnököktől hetente két alkalommal.

Minden héten hétfőn az adott hét hétfői, keddi és szerdai napok órarend szerinti ismeretanyagát, szerdán pedig a csütörtöki és pénteki órarend szerinti ismeretanyagot kapják meg a tanulók. Akiknél nincs otthon internet hozzáférés vagy valamilyen okból nem tudja elektronikusan elérni az átküldött anyagot, azoknak papír alapon eljuttatjuk a tanulnivalót. Azoknak akiknek az intézményben maradtak a taneszközei, tankönyvei hétfői és keddi napokon el lehet vinni az iskolából az osztályfőnökökkel egyeztetve!

Akik igényelték a napi egyszeri meleg étkezést március 17-től a művelődési háznál vehetik át 12 órától 1 óráig! Az önkormányzat biztosítja az egyszer használatos eldobható dobozokat a rendkívüli szünet teljes időtartamára, nincs szükség éthordó használatára!

Együttműködésüket és segítségüket nagyon köszönjük!

Horváthné Pánovics Mária igazgató
Vidák Ákosné igazgatóhelyettes