2021. október 12-én, kedden délután került megrendezésre Nagyatádon, a Bárdos Lajos Sport Általános Iskola és AMI tornatermében az Asztalitenisz Diákolimpia körzeti döntője, a III-IV. korcsoportos lányoknak és fiúknak. Iskolánk tanulóin kívül a sportversenynek helyet biztosító nagyatádi és a lábodi Kótai Lajos Általános Iskola tanulói vettek részt a versenyen és mérhették össze tudásukat.

Egyéni és csapatversenyben a III-IV.  korcsoportos lányok között Györkös Luca, Csicskó Réka és Zámbó Amira Éva, míg a III-IV. korcsoportos fiúknál Csonka Dániel Tibor, Gyarmati Gábor, Horváth Kristóf, Molnár Kornél és Óvári Tamás képviselte iskolánkat.

Az izgalmas meccsek sorozata után a következő eredmények születtek:

A lányoknál Györkös Luca II. helyezést ért el, Gyarmati Gábor szintén ezüst érmet szerzett, így mindketten tovább jutottak az Asztalitenisz Diákolimpia megyei döntőjére, amely október 20-án, Kaposváron, az Asztalitenisz Csarnokban kerül megrendezésre.

A III-IV. korcsoportos lányok között a csapatversenyben II. helyezést ért el iskolánk, a csapatunk tagjai: Györkös Luca, Csicskó Réka és Zámbó Amira Éva. A III-IV. korcsoportos fiúk között a csapatversenyben iskolánk fiú csapata Gyarmati Gábor, Horváth Kristóf és Molnár Kornél, szintén a dobogó második fokára állhatott.

Minden versenyzőnek gratulálunk az eredményes szerepléshez, további sikeres felkészülést, eredményekben gazdag szereplést kívánunk a megyei Diákolimpián, Kaposváron!

Heni néni