A Magyar Autóklub az idén is meghirdette „Ki a mester két keréken?” kerékpáros vetélkedőjét a 4-6. osztályos korosztály számára fiú és lány kategóriában. A verseny Somogy megyei döntője 2017. március 23-án került megrendezésre a Kaposvári Rendőr-főkapitányság szervezésében.

Iskolánkat három tanuló képviselte, mindenkinek sikerült érmet szerezni. Lányok közt Takács Rebeka (5. o.) harmadik helyen végzett, Mayer Meredisz a második helyen zárta a versenyt. Fiúk között Illés Marcell (4. o.) szintén az előkelő második helyet szerezte meg.

Az Országos Rendőr-főkapitányság szervezésében került megrendezésre a „Kerékpáros Iskola Kupa” ahol a felső tagozatos tanulók mérhették össze tudásukat kerékpáros ügyességi verseny és elméleti kresz tudásuk tekintetében. A verseny Somogy megyei döntőjére 2017. március 23-án került sor a Kaposvári Rendőr-főkapitányság szervezésében. A lányoknál Szira Alexandra (7. o.) negyedik helyen, Horváth Izabella (7. o.) második helyen végzett. A fiúknál Molnár Levente (8. b) a hetedik helyet, Ernyes Martin (8. a) a második helyet tudta megszerezni a népes mezőnyben. 

Horváth Csaba
felkészítő tanár