Körzeti Futsal Diákolimpián szerepeltek IV. korcsoportos tanulóink……..
2021. november 25-én került megrendezésre a IV. korcsoportos fiúknak Nagyatádon a Sportcsarnokban a körzeti futsal diákolimpia.

Megyei Asztalitenisz Diákolimpián képviselték iskolánkat tanulóink…
2021. október 20-án, szerdán került megrendezésre Kaposváron az Asztalitenisz Diákolimpia megyei döntője, ahol tanulóink a III-IV. korcsoportosok között a fiú és lány mezőnyben is képviselték iskolánkat.

2021. október 1-jén megrendezésre került az idei tanév első suli-bulija. A pandémia miatt sajnos a tavalyi évben nem volt lehetőség a program megszervezésére. A hagyománnyá vált rendezvényen a felső tagozatos tanulók és a negyedik osztályos diákok is részt vehettek a zenés, táncos esten. Az est jó hangulatban telt, ahol szinte minden gyerek táncra perdült és énekelt. Rendezvényünk zárásaként tombolasorsolást szerveztünk, ahol sok-sok ajándék talált gazdára.

2021. október 12-én, kedden délután került megrendezésre Nagyatádon, a Bárdos Lajos Sport Általános Iskola és AMI tornatermében az Asztalitenisz Diákolimpia körzeti döntője, a III-IV. korcsoportos lányoknak és fiúknak. Iskolánk tanulóin kívül a sportversenynek helyet biztosító nagyatádi és a lábodi Kótai Lajos Általános Iskola tanulói vettek részt a versenyen és mérhették össze tudásukat.

2021. október 7- én csütörtökön megrendeztük az őszi papírgyűjtést. A gyűjtésben minden osztály részt vett. Diákjaink 4858 kg papírt gyűjtöttek. Az idei első gyűjtésen a rossz idő ellenére elég sok papírt gyűjtöttek a gyerekek.