2023. február 11-én, szombaton a Művelődési Házban. Jegyek kaphatóak február 2-8. az általános iskolában 2000 Ft-ért.

Iskolánkban már hagyomány, hogy minden évben a harmadik osztályosok segítik műsorukkal a ráhangolódást az ünnepekre. Idén sem volt ez másképp. A műsort megelőző hetekben, izgalommal és lelkesedéssel készülődtünk, hogy a versekkel, jelenettel és dalokkal tarkított műsorunkkal, meghitt, örömteli hangulatot varázsoljunk. 

A 2022. december 9-én megrendezésre került Mikulás suli-buli nagyon jó hangulatban telt. Intézményünk alsó tagozatosai is részt vehettek a rendezvényen, melynek előkészületeiben és lebonyolításában a 8.osztályos tanulók serénykedtek osztályfőnökük segítségével. Diákjainkat foszforeszkáló karkötővel leptük meg és UV fény színesítette a fehér ruhában érkezőket.

Iskolánkban november 17-én egészségnapot tartottunk. Tanulóink délelőtt a Nagyatádi Egészségfejlesztési Iroda előadásain vehettek részt, délután négy állomásból álló programon szerezhettek hasznos ismereteket elsősegélynyújtás, egészséges táplálkozás, káros szenvedélyek, fogápolás és testedzés témakörökben. 

Iskolánk 2. osztályos tanulói izgalommal készülődtek a Mikulás műsor ünnepi előadására, melyre 2022.december 6-án került sor az iskola tornatermében. Az énekekkel, versekkel, jelenettel, manó tornával színesített műsor mosolyt csalt iskolánk tanulóinak, pedagógusainak, a meghívott szülőknek az arcára.