2019. február 15-én, pénteken megrendezésre került hagyománnyá vált farsangi karneválunk. A gyerekek idén is változatos maskarákkal készültek. A jelmezversenyt az idei tanévben alsó tagozaton az 1., 2. , illetve 4. osztályos tanulók, felső tagozaton pedig az 5. és 6. osztályos tanulók nyerték. 

A jelmezesek felvonulása után, a nyolcadik osztályosok nyitótáncát láthattuk, melyet Vidák Ákosné tanított végzős diákjainknak. Rendezvényünket a hatodik osztályos tanulók (Varga Bence, Csöröncsics Márk és Gelencsér Márk) meglepetés tánca, a második osztályosok táncos műsora (betanította Virág Anita) és a Segesdi Szöcskék ugrókötél csoport bemutatója (Vidák Gitta felkészítésével) színesítette. Az est folyamán táncversenyt is rendeztünk. A zenés, táncos mulatság jó hangulatban telt, melynek zárása a tombolasorsolás volt. Idén is rengeteg ajándék talált gazdára.

Intézményünk valamennyi dolgozója nevében ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves szülőnek, szülői szervezet tagjainak a rengeteg felajánlást, segítséget, mellyel hozzájárultak rendezvényünk sikeres lebonyolításához.

A rendezvényről készült képek a galériában megtekinthetők.