Karácsonyhoz közeledve iskolánk 3. osztályos tanulói lelkesen készültek már ünnepi műsorukkal. A dalok, versek, jelenetek a békés családi karácsonyról, Jézus születéséről, a szeretetről szóltak.

Műsorunkkal ellátogattunk a Gondviselés Szociális Otthonba, hogy az ott lakó nénik, bácsik is átérezhessék az ünnep varázsát. Nagyon kedvesen fogadták előadásunkat, melyet többször tapssal jutalmaztak. Köszönjük az ott dolgozóknak a fogadtatást, az ajándékot!

Felkérést kaptunk a Rinyamenti Szociális Szolgáltató Központ vezetőségétől, hogy az Idősek Klubja tagjainak szervezett karácsonyi rendezvényükön adjuk elő műsorunkat. A gyerekekkel örömmel fogadtuk a meghívást. A könnyes szemek, a sok dicsérő szó arról árulkodtak, hogy boldog perceket szereztünk nekik.

Iskolánkban az utolsó tanítási napon 2023. december 21-én szerepeltünk. Szerettük volna, ha a gyerekek, pedagógusok, az intézmény dolgozói, mindenki, aki látja műsorunkat, lélekben feltöltődve várja majd családja körében a szentestét! A 3. osztályosok műsora után az intézmény furulya szakkörös tanulói karácsonyi dalokat énekeltek, furulyáztak. Az énekkaros tanulóink 2 dalt énekelve kívántak boldog karácsonyt a hallgatóságnak.

Községünkben minden évben megrendezésre kerül a Mindenki Karácsonya rendezvény. A gyerekek izgalommal várták, hogy a Művelődési ház színpadán előadják műsorukat. A sok gratuláció, az elismerő szavak minden kisgyermeknek és nekünk tanítóknak is nagy örömet jelentett.

Köszönöm a szülők és kollégáim segítségét!
Köszönöm a gyerekek türelmét, lelkesedését, kitartását!

Ági néni