Június első hétvégéjén tartották meg Nagyatádon az Építők Napját, melyre előzetesen egy rajzpályázatot hirdettek a környékbeli iskolás gyerekeknek. Témája a szoba, a lakás, a ház, a kert, ahol élek családommal és barátaimmal. A felhívásra csaknem 150 alkotás érkezett, közülük 21-et jutalmaztak a szervezők. Iskolánk díjazottjai a következő tanulók voltak:

2024. május 8-10. között került megrendezésre a „Kerékpáros Iskola Kupa” országos döntője Miskolc városában. Somogy vármegyét fiú kategóriában iskolánk 7. osztályos tanulója, Molnár Ádám képviselhette. A három versenyszám -KRESZ elmélet, ügyességi pálya és szabályos közlekedés- összesítésében a 8. helyet szerezte meg. A vármegyék között Somogy a 9. helyen végzett.

2024. május 10-én pénteken papírgyűjtést szerveztünk. A gyűjtésben minden osztály részt vett. Diákjaink 4296 kg papírt gyűjtöttek szüleik segítségével. A diákönkormányzat munkáját a pedagógusok, technikai dolgozók, felső tagozatos diákjaink és a hulladékgazdálkodás munkatársai segítették. Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves szülőnek, és a diákoknak az összegyűjtött újságpapírt, kartont és a segítséget.