A Kaposvári Szakképzési Centrum óvodások és általános iskola alsó tagozatos diákok számára írt ki egy rajzpályázatot, melynek címe: Színes szakmák- Álmodj a jövőről és rajzold meg! Remek alkalomnak bizonyult az első osztályosok számára, hogy beszélgethettünk a jövőről, a szakmákról.

A rajzos kihívás megmozgatta fantáziájukat, szélesítette látókörüket, fejlesztette kreatív alkotó képességüket. A pályarajzokat csoportosan készítették el a gyerekek, A/3-as méretben, színes ceruzákkal, ollókkal, ragasztókkal. Két alkotás is készült, melyet a zsűri 2. helyezéssel jutalmazott, és helyet kaptak egy kiállításon. Rajzokon látható robot tanító néni a gyerekekkel, Csillag futár, Csillag taxi és Csillagfényező is.

Április 15-ére pedig meghívást kaptunk egy nyitórendezvényre, ahol hivatalosan sor került az eredményhirdetésre és a nyeremények átadására.

A kis alkotók a következők voltak: Barta Tibor, Boros Arnold, Futó Zsófia, Hoffmann Anita, Takács Nimród és Tóth Szimonetta. Gratulálok a szép munkához, nagyon ügyesek voltatok! 

Pintér Tamásné, felkészítő tanító