2019. október 22-én, kedden délután került megrendezésre iskolánk tornatermében az Asztalitenisz Diákolimpia körzeti döntője a III.-IV. korcsoportos  lányoknak és fiúknak. Iskolánk tanulóin kívül a Lábodi Kótai Lajos Általános Iskola tanulói vettek részt a versenyen és mérhették össze tudásukat.

 

Az izgalmas meccsek sorozata után a következő eredmények születtek:

III.-IV.  korcsoportos lányok: 

Andrási Eszter Zselyke (Lábod)

Orsós Jázmin (Segesd)

Zámbó Ilona Erzsébet (Segesd)

Hérincs Patrícia Enikő (Segesd)

 

III.-IV. korcsoportos fiúk: 

Orsós Zsolt (Lábod)

Kalányos Marcell Péter (Segesd)

Orsós István Lajos (Segesd)

Temesvári Milán (Lábod)

A III.-IV. korcsoportos lányok között a csapatversenyben I. helyezést ért el iskolánk, a csapatunk tagjai:Zámbó Ilona Erzsébet, Orsós Jázmin és Hérincs Patrícia Enikő. A Lábodi iskola lány csapata: Andrási Eszter Zselyke, Takács Anna, Szabó Vivien a II. helyet szerezte meg. A III.-IV. korcsoportos fiúk között a csapatversenyben I. helyezést ért el a Lábodi Kótai Lajos Általános Iskola csapata, melynek tagjai voltak: Orsós Zsolt, Temesvári Milán és Bogdán Barnabás,  míg iskolánk fiú csapata Orsós Dominik Marcell, Orsós István Lajos és Zámbó Imre Gergő  a dobogó második fokára állhatott.

Minden versenyzőnek gratulálunk az eredményes szerepléshez, további sikeres felkészülést, eredményekben gazdag szereplést kívánunk a megyei Diákolimpián, Kaposváron!

A szervezők: Heni néni és Ági néni